Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση όταν συνεχιστεί το πρωτάθλημα»

Klopp: «Να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση όταν συνεχιστεί το πρωτάθλημα»

Η αγωνιστική δράση επέστρεψε σήμερα στην Bundesliga και το ίδιο θα συμβεί σε έναν μήνα και στην Premier League, με τον Jürgen Klopp να αναφέρεται στην επανέναρξη του πρωταθλήματος στις τελευταίες του δηλώσεις.

Ο Γερμανός τεχνικός είπε στο Football Focus για την επανέναρξη του κορυφαίου πρωταθλήματος:

“ Το ποδόσφαιρο είναι άθλημα, στο οποίο οι απαιτήσεις είναι ίδιες για όλους. Αντιμετωπίζουμε μια αντίπαλη ομάδα και δεν είναι ανάγκη να είμαστε στην καλύτερη κατάσταση όλων των εποχών, αλλά στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Αυτό είναι το ζητούμενο για όλες τις ομάδες. ”

“ Όποτε και αν ξεκινήσουμε ξανά, θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τον χρόνο προεροιμασίας που θα έχουμε για να κάνουμε την δουλειά μας, όπως την κάνουμε πάντα. Θέλουμε να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. ”

“ Το Lockdown είναι όσο καλό θα μπορούσε να είναι. Δεν είναι ακριβώς αυτό που θα ήθελα, αλλά είναι αυτό που πρέπει όλοι να κάνουμε και θα προσπαθήσουμε να αποκομίσουμε θετικά από αυτό.” Είπε ο Klopp.

“ Βρισκόμαστε σε στενή επαφή με τους παίκτες. Το lockdown ξεκίνησε πριν από 8 εβδομάδες και πλέον όλοι θέλουν απεγνωσμένα να επιστρέψουν στην νέα τους κανονική ζωή. ”

“ Μου έχουν λείψει τα παιδιά, αλλά έχουμε φτιάξει ένα γκρουπ όχι μόνο με τους παίκτες αλλά με όλο το προσωπικό του Melwood. Έχουμε πολύ καλή σχέση μεταξύ μας και έχουμε γίνει φίλοι τα τελευταία 4.5 χρόνια. ”

“ Βλέπουμε ο ένας τον άλλον αρκετά συχνά μέσω του Zoom, αλλά δεν είναι το ίδιο με το να πηγαίνουμε στο Melwood και να κάνουμε όσα κάναμε, τα οποία πραγματικά μου λείπουν. ”

Ανυπομονεί για επιστροφή στην κανονικότητα ο Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com